Erityisherkän muutosvalmennus

Tuntuuko, että elämälläsi on jokin muukin tarkoitus kuin se mitä tällä hetkellä teet? Sisälläsi on jotain, joka odottaa ulospääsyä ja toteutumista?

Olen oppinut, että uusille asioille kannattaa antaa mahdollisuus ja uskaltaa ottaa se ensimmäinen askel. Tulokset näkyvät kyllä elämässäsi, nopeammin kuin voisit uskoakaan. Jos kaipaat muutosta elämääsi, tilaa ilmainen kartoitus, niin selvitetään tilanteesi ja voisiko henkilökohtainen verkkovalmennus kohti omannäköistä elämää sopia sinulle.

Verkkovalmennus sisältää henkilökohtaiset tapaamiset zoomin kautta, sekä valmennusta tukevat tehtävät ja luennot. Astu tutustumismatkalle omaan itseesi.

Ehkä mietit, "Onko minulla oikeutta olla tyytymätön, perusasianihan ovat kunnossa?". Jos olet tyytymätön elämääsi, se kertoo siitä, että jonkin on muututtava. Aina on oikeus kuunnella sydämensä ääntä. Se kertoo mikä on oikein.  

Olen ymmärtänyt minkä takia olen tyytymätön ja ahdistunut vapaa-ajan käytöstäni. Olen oivaltanut asioita, joita minun pitää muuttaa itsessäni ja käytöksessäni. Olen saanut myös hyviä apukeinoja rentoutumiseen ja tyytyväisen elämän avaimiin.
- Jaana 

Lue lisää blogista

Voisinko minä olla erityisherkkä?