Oletko tyytymätön tämän hetkiseen elämääsi? 

Erityisherkän muutosvalmennus -verkkokurssi auttaa sinua selvittämään miksi oikeastaan olet tyytymätön ja kuinka päästä elämässä eteenpäin. Voit aloittaa 5 viikon kurssin heti tänään ja edetä omassa tahdissasi.


Tuntuuko, että elämälläsi on jokin muukin tarkoitus kuin se mitä tällä hetkellä teet? Sisälläsi on jotain, joka odottaa ulospääsyä ja toteutumista?

Olen oppinut, että uusille asioille kannattaa antaa mahdollisuus ja uskaltaa ottaa se ensimmäinen askel. Tulokset näkyvät kyllä elämässäsi, nopeammin kuin voisit uskoakaan. Jos kaipaat muutosta elämääsi, verkkovalmennus kohti omannäköistä elämää voisi sopia sinulle.

Tämän verkkokurssin aikana opit

1. Ajattelemaan uudella tavalla

2. Syventämään kehon ja mielen yhteyttä

3. Asettamaan rajat, jolloin palaudut nopeammin

Verkkovalmennus on jaettu 5 viikkoon, mutta voit suorittaa sen myös omassa tahdissasi. Kurssi sisältää viikoittaiset luennot, tehtävät ja harjoitukset. Apuna käytämme joogan työkaluja.

Astu tutustumismatkalle omaan itseesi.


Asiakaspalaute valmennuksesta:

Olen ymmärtänyt minkä takia olen tyytymätön ja ahdistunut vapaa-ajan käytöstäni. Olen oivaltanut asioita, joita minun pitää muuttaa itsessäni ja käytöksessäni. Olen saanut myös hyviä apukeinoja rentoutumiseen ja tyytyväisen elämän avaimiin.
- Jaana 

Kurssi tällä hetkellä hintaan 69€


Haluatko tutustua minuun? Tästä pääset lukemaan minun tarinani.


Näin pääset elämässäsi eteenpäin välittämättä muiden mielipiteistä