❈ Hoidot ❈

REIKI

"Tasapainottava ja rentouttava energiahoito" 

Reikihoito rentouttaa ja hoitaa lempeästi kehon ja mielen tukoksia. Reikihoidossa hoitaja välittää universaalia elämänenergiaa, jonka avulla voidaan tasapainottaa kehoa ja mieltä. Reikihoidossa energia kulkeutuu hoidettavassa siihen kohtaan, joka eniten tarvitsee hoitoa.

Hoidon aikana hoitaja asettaa kätensä kevyesti hoidettavan päälle eri kohtiin kehoa. Hoito tapahtuu vaatteet päällä hoitopöydällä. Hoito on mahdollista toteuttaa myös istuen. Hoidettavasta hoito tuntuu useimmiten kuumuutena tai kihelmöintinä.

Reikihoitoa käytetään usein esimerkiksi unettomuuden, kiputilojen, stressin ja masennuksen lieventämiseen. Vaikka Reiki edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, se ei kuitenkan korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Reikihoito sopii kaikille vauvasta vaariin!

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 

sis.niska-hartia-alueen käsittelyn

"Kokonaisvaltainen ja rentouttava hoitomuoto"

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään erilaisin ottein hartioita, käsivarsia, niskaa, kallonpohjaa, päätä, kasvoja ja korvia. Hyvin rentouttava hieronta vähentää lihasjännitystä ja stressiä. Päähieronnasta voi olla apua myös esimerkiksi unettomuuteen, masennukseen tai jännityspäänsärkyyn.

Intialainen päähieronta tehdään istuen, joten se on helppo tehdä missä vain. Kysy tarjousta yrityksille, hyvinvointipäivään tai vaikka naisteniltaan!

Hyvä huomioida!
Intialainen päähieronta ei sovellu, mikäli sinulla on:
- aivoverenkiertohäiriöitä
- flunssa tai muu tulehdustila
- syöpä (tästä nykylääketiede alkaa olla eri mieltä)
- tarttuva ihotauti
- epilepsia
- Menieren tauti
- ja jos sinulta on kielletty hierontahoidot.Mikäli olet epävarma, varmista lääkäriltäsi intialaisen päähieronnan soveltuvuus sinulle.

Tervetuloa rentoutumaan!

Hoidot Länsipuisto 26, Pori, Puro Flow-studion tiloissa