JOOGAN VERKKOKURSSI ALOITTELIJALLE

Aloittelijalle suunnatun verkkokurssin aikana sinulle tulevat tutuiksi joogan yleisimmät asanat unohtamatta rentoutuksen ja pysähtymisen tärkeyttä. Kurssi sisältää 3 joogatuntia (á n.50min.), yoga nidran eli syvärentoutuksen ja tietoa joogasta. Joka viikko ilmestyvä uusi joogatunti pitää mielenkiinnon yllä läpi kurssin. 

Kurssin hinta 19,90€ 


Seasonal jooga

Seasonal jooga on hatha joogaa, johon on yhdistetty perinteisen kiinalaisen terveystiedon oppeja. Seasonal jooga auttaa meitä elämään tasapainossa vuodenaikojen muutosten kanssa. Nykyajan työelämä ei tunne vuodenaika-ajattelua, vaan yhtä tehokas täytyy olla ympäri vuoden. Vaikka työelämä ei tässä asiassa joustaisi, vuodenaika-ajattelun avulla voimme tuoda tasapainoa hektiseen arkeen.

Katso esittelyvideo Seasonal joogasta:

❈ Tunnit

Seasonal flow viikkotunnit Porissa Puro Flow'n studiolla: https://www.varaaheti.fi/puroflow/fi

Seasonal- tunnilla huomioidaan kehon ja mielen mukautuminen vuodenaikojen vaihteluun. Harjoitukseen syvennytään rentoutuksen ja hengitysharjoituksen avulla. Asanaharjoitus koostuu vuodenaikojen mukaan muuttuvasta flow-sarjasta ja rauhallisista pitkäkestoisemmista asanoista. Tunnin päättää rentoutus ja meditaatio. Tämä tasapainottava ja rauhallinen harjoitus sopii niin edistyneelle joogille kuin vasta-alkajallekin.