JOOGA TUTUKSI
3 VIIKOSSA 

Aloittelijalle suunnatun verkkokurssin aikana sinulle tulevat tutuiksi joogan yleisimmät asanat unohtamatta rentoutuksen ja pysähtymisen tärkeyttä. Kurssi sisältää 3 joogatuntia (á n.50min.), yoga nidran eli syvärentoutuksen ja tietoa joogasta. Joka viikko ilmestyvä uusi joogatunti pitää mielenkiinnon yllä läpi kurssin.


Seasonal jooga

Seasonal jooga on hatha joogaa, johon on yhdistetty perinteisen kiinalaisen terveystiedon oppeja. Seasonal jooga auttaa meitä elämään tasapainossa vuodenaikojen muutosten kanssa. Nykyajan työelämä ei tunne vuodenaika-ajattelua, vaan yhtä tehokas täytyy olla ympäri vuoden. Vaikka työelämä ei tässä asiassa joustaisi, vuodenaika-ajattelun avulla voimme tuoda tasapainoa hektiseen arkeen.

Katso esittelyvideo Seasonal joogasta:

❈ Tunnit

Seasonal- tunnilla huomioidaan kehon ja mielen mukautuminen vuodenaikojen vaihteluun. Harjoitukseen syvennytään rentoutuksen ja hengitysharjoituksen avulla. Asanaharjoitus koostuu vuodenaikojen mukaan muuttuvasta flow-sarjasta ja rauhallisista pitkäkestoisemmista asanoista. Tunnin päättää rentoutus ja meditaatio. Tämä tasapainottava ja rauhallinen harjoitus sopii niin edistyneelle joogille kuin vasta-alkajallekin.