Käyttöehdot

TILAUKSEN PERUUTUS- JA SOPIMUSEHDOT

1. Tilattava verkkokurssi: Erityisherkän muutosvalmennus -verkkokurssi

Kurssi on luotu parhaimman ymmärryksen mukaisesti auttamaan ja palvelemaan kuluttajaa.

2. Palvelun tarjoaa Sarita Jooga&hyvinvointi 

Y-tunnus 3019402-9

Yhteystiedot: Ukkospilventi 10, 28220 Pori. 

saritahyvinvointi@gmail.com

3. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteen hinnan alv. on 0%, koska yrtiys ei ole arvolisäverovelvollinen. Ostoksesta lähetetään lasku sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskusta ilmenee tilattu tuote sekä hinta. Maksuaikaa laskussa on 14 vrk tilauspäivästä lähtien. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama lasku toimii tilausvahvistuksena.

4. Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. 

5. Kurssia ei ole laadittu fyysisten tai psyykkisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Huomaa, että tämä kurssi ei mitenkään korvaa lepoa, hyviä elämäntapoja, lääkärin tai terapeutin apua ja ohjeita! Jos et ole varma, millaiset joogaharjoitukset soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa.

6. Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset ja käyttää kurssimateriaaleja omalla vastuullaan, alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Kurssin ja palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista haitoista, menetyksistä, vammoista, sairauksista tai tapaturmista.