Viivytteletkö? - 2 keinoa, joilla pääset eteenpäin

06.11.2020
Tiedät, että seuraava askel olisi otettava. Et vain halua tehdä sitä nyt. Mieluummin suljet koko asian mielestäsi. Ehkä et pidä asiaa tarpeeksi tärkeänä. Ehkä asia on vaikea tai oman mukavuusalueesi ulkopuolella.


Oletko miettynyt kuinka paljon energiaa olet jo kuluttanut pelkästään ajatukseen tuon askeleen ottamisesta? Nyt on aika lopettaa viivyttely ja astua eteenpäin.

1. Löydä oma voimasi

Löydä usko itseesi. Keskity niihin taitoihin mitä sinulla on. Usko siihen, että sinulla on kaikki mitä tarvitset, jotta voit viedä muutoksen läpi. Mitä kaikkea oletkaan elämäsi aikana oppinut! Käytä hyödyksi oppimaasi. Olet viisaampi, kuin muistatkaan. Olethan selvinnyt haasteista ennenkin. Mitä silloin teit? Mistä silloin sait voimaa?

Kohtaa tämän hetkiset haasteet ja raivaa tiesi niiden läpi. Välttelemällä vain viivyttelet jotakin, joka on väistämättä edessäsi myöhemmin. Jokainen haaste kasvattaa meistä vahvempia ja pian huomaamme mitä kaikkea olemmekaan oppineet raivatessamme omaa tietämme.

2. Tee konkreettisia muutoksia

Luo elämääsi uusia rutiineja ja lakkaa toistamasta vanhoja kaavoja. Opettele näkemään ja tekemään asiat uudella tavalla. Harjoittele joka päivä, koska opimme toiston kautta.


Mieti, mikä on tärkein asia joka sinun on tehtävä, jotta voit astua kynnyksen yli. Millä tavalla voisit madaltaa kynnystä?

Sinulla on valta vaikuttaa omaan elämääsi, kunhan päätät päästä eroon viivyttelystä ja otat sisäiset voimavarat käyttöösi. Jälkikäteen mietit: miksi ihmeessä odotin niin kauan. 


Aiheeseen liittyvät julkaisut

Kuinka päihität esteen muutoksen tieltä?


Kuva lähde