Kuka on Sarita?

29.07.2020

Olen erityisherkkä ja joogaopettaja.

Muutama vuosi sitten huomasin että työnteko kellokortilla ei ole se juttu, jossa saan itseäni toteuttaa. Työstressin ja turhautumisen ansiosta pysähdyin miettimään, kohdistanko energiani niihin asioihin, jotka ovat minulle tärkeitä. Laitoin asiat tärkeysjärjestykseen koko elämäni osalta, jolloin huomasin, että harrastuksetkin olen valinnut ihan vääristä syistä. 

Oivallettuani muutoksen tarpeen onnistuin uudistamaan ajattelutapani. Sen ansiosta uskalsin tehdä nopean päätöksen ottaa opintovapaata ja lähteä opiskelemaan. Opiskelujen lomassa ymmärsin, että on aika tutustua paremmin itseeni. Niinpä lähdin joogaopettajakoulutukseen. Koulutuksen aikana sain syventää yhteyttä itseeni. Joogasta löysin keinot, joiden avulla pidän itseni tasapainossa.

Kun tutustuin paremmin itseeni, sain selkeyttä suuntaan, johon minun kuuluisi lähteä. Matkan varrella on ollut hienoa huomata, kuinka olen kokoajan lähempänä ja lähempänä niitä juttuja, jotka tuntuvat oikeilta. Saan auttaa ihmisiä oivaltamaan uusia asioita itsestään. Sitä löytää itsekin aivan eri tavalla aikaa ja energiaa asioille, jotka ovat omaa sydäntä lähellä.

Alussa kerroin, että olen erityisherkkä ja joogaopettaja. Olen toki myös paljon muuta, kuten vaikka äiti, vaimo, ystävä, insinööri yms. Tässä blogissa tuon esille asioita kuitenkin erityisherkkyyden, joogan ja muutoksen näkökulmasta, oman kokemukseni kautta.

<3