Minun tarinani

Olen Sarita, erityisherkkä, joogaopettaja ja ollut siinä tilanteessa, kun on tuntunut että en saa toteuttaa itseäni. Luulin pitkään haluavani tehdä niitä asioita mitä tein, kunnes liian työstressin ansiosta pysähdyin miettimään, kohdistanko energiani juuri itselleni tärkeisiin asioihin. Niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin. Tuolloin olin jo tietoinen erityisherkkyydestäni, mutta en ollut ottanut sitä huomioon elämässäni.

Onnistuin uudistamaan ajattelutapani ja sen ansiosta uskalsin tehdä nopean päätöksen lähteä opiskelemaan ja tutustumaan paremmin itseeni. Tuolloin olin harrastanut fyysistä joogaa jo 10 vuotta ja huomannut sen positiiviset vaikutukset kehoon. Kun koin joogan tuomat positiiviset vaikutukset myös mieleen, syttyi lamppu! Tämähän on se tapa, jolla pystyn tutustumaan paremmin itseeni ja löytämään puuttuvat palaset elämääni. Tutustumisen myötä oivalsin uudelleen myös erityisherkkyyteni. Nykyään omaan työkalut tasapainon ylläpitämiseen arjessa. Ja kuinka vapauttava tunne onkaan se, kun saa toteuttaa itseään ja käyttää lähes kaiken energiansa asioihin, joista on oikeasti motivoitunut ja kiinnostunut.

Jos sinä kaipaat muutosta omaan elämääsi, ota yhteyttä, niin selvitetään tilanteesi ja voisiko erityisherkän henkilökohtainen verkkovalmennus sopia sinulle.

Aurinkoista kesää sinulle <3

Sarita Aho, erityisherkän muutosvalmentaja

Lue lisää blogista

Kuka on Sarita?