Minun tarinani

Olen Sarita ja ollut siinä tilanteessa, kun on tuntunut että en saa toteuttaa itseäni. Luulin pitkään haluavani tehdä niitä asioita joita tein, kunnes liian työstressin ansiosta pysähdyin miettimään, kohdistanko energiani juuri itselleni tärkeisiin asioihin. Niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin. 

Onnistuin uudistamaan ajattelutapani ja sen ansiosta uskalsin tehdä nopean päätöksen lähteä opiskelemaan joogaopettajaksi ja tutustumaan paremmin itseeni. Tuolloin olin harrastanut fyysistä joogaa jo 10 vuotta ja huomannut sen positiiviset vaikutukset kehoon. Kun koin joogan tuomat positiiviset vaikutukset myös mieleen, syttyi lamppu! Tämähän on se tapa, jolla pystyn tutustumaan paremmin itseeni ja löytämään puuttuvat palaset elämääni. Niinpä tein nopean päätöksen ja lähdin joogaopettajakoulutukseen. Kiinalaisen lääketieteen luonnollinen ajattelu vuodenaikojen rytmiin elämisestä saivat minut hakeutumaan Seasonal Yoga -opettajakoulutukseen. 

Nykyään omaan työkalut tasapainon ylläpitämiseen arjessa. Ja kuinka vapauttava tunne onkaan se, kun saa toteuttaa itseään ja käyttää energiansa asioihin, joista on motivoitunut ja kiinnostunut. Ensimmäinen joogaopettajakoulutus loikin sysäyksen kohti koko elämän kestävää opiskelua.

Innokkaana ja ikuisena opiskelijana olen kouluttautunut mm. Feminine Yin ohjaajaksi ja suorittanut 300h -koulutuksen, jonka pääpainona olivat vinyasa joogan lisäksi yoga nidra ja restoratiivinen jooga. Jokainen koulutus on tuonut minulle uutta, omaa näkökulmaansa, joka välittyy ohjaamani joogan kautta. Tähtäimessäni on jo seuraava koulutus, joka starttaa syksyllä Shakta Joogakoulussa.

Iloa ja valoa päivääsi,
Sarita


Koulutukset

2021  MVP teacher training 300h
  
2021  The Art of Teaching

2020 Feminine Yin® 60h

2018-2019 Seasonal Yoga Teacher 200h