Omannäköinen elämä


Nouseeko tyytymättömyys nykyiseen elämäntilanteeseen välillä jopa sietämättömäksi? Perusasiat on hyvin, mutta kaipaat elämääsi jotakin muutosta?

Olen Sarita, joogaopettaja ja ollut itsekin siinä tilanteessa, kun tuntuu, että nyt elämän on muututtava. Luulin haluavani tehdä niitä asioita mitä tein, kunnes liian työstressin ansiosta pysähdyin miettimään, kohdistanko energiani juuri itselleni tärkeisiin asioihin. Niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin.

Onnistuin uudistamaan ajattelutapani ja sen ansiosta uskalsin tehdä nopean päätöksen lähteä opiskelemaan ja tutustumaan paremmin itseeni. Tuolloin olin harrastanut fyysistä joogaa jo 10 vuotta ja huomannut sen positiiviset vaikutukset kehoon. Kuitenkin vasta kun koin joogan tuomat positiiviset vaikutukset myös mieleen, syttyi lamppu! Tämähän on se tapa, jolla pystyn tutustumaan paremmin itseeni ja löytämään puuttuvat palaset elämääni. Kuinka vapauttava tunne onkaan se, kun saa käyttää lähes kaiken energiansa asioihin, joista on oikeasti motivoitunut ja kiinnostunut.

Olen oppinut, että uusille asioille kannattaa antaa mahdollisuus ja uskaltaa ottaa se ensimmäinen askel. Tulokset näkyvät kyllä elämässäsi, nopeammin kuin voisit uskoakaan. Jos sinä kaipaat muutosta omaan elämääsi, tilaa ilmainen kartoitus, niin selvitetään tilanteesi ja voisiko henkilökohtainen verkkovalmennus kohti omannäköistä elämää sopia sinulle.

Ehkä mietit, "Onko minulla oikeutta olla tyytymätön, perusasianihan ovat kunnossa?". Vastaus: Jos olet tyytymätön elämääsi, se kertoo siitä, että jonkin on muututtava.

Sitku-hetkeä ei ole olemassa, se ei koskaan tule. Aina kun ajattelet, että olet perillä, hetki lepää ja huomaat, että se onkin taas tulevaisuudessa. Siksi ainoa oikea hetki ryhtyä mihin tahansa itselle tärkeään on nyt.

-Sanna Wikström & Hidasta elämää

Aurinkoista kesää sinulle 💚

Sarita